—————————–A driverguides.hu domain (és a weblap) eladó !—————————-

Autós idegenvezetés Budapesten

Idegenvezetők kínálják szolgáltatásukat autós városnézésre, gyalogos és mikrobuszos kirándulásra
Budapesten és vidéken.

Külföldi vendégeket vár?
Szeretné bemutatni nekik Budapestet?
Vidéki kirándulást tervez?
Ehhez ajánljuk segítségünket.
 

idegenvezetés
 

Idegenvezetőkből álló kis csoportunk üdvözli Önt abból az alkalomból, hogy rátalált honlapunkra!
Valamennyien szívesen vállaljuk egyéni vendégek kalauzolását saját autóval. Többen közülünk buszos városnézést és buszos vidéki kirándulások idegenvezetését is vállalják. Néhányan Budapesten kisebb csoportok részére gyalogos vagy mikrobuszos városnézésre is vállalkoznak. Majd valamennyi idegenvezetőnk beszél angolul, hárman pedig németül. Spanyolul és portugálul beszélő idegenvezetőt is tudunk ajánlani.
 

agnes3a125 Ágnes puszta4a_125Éva BKa125Katalin Nelly kep_2_125Nelly Noemi kep_2_125Noemi

rólunk

Bizonyára örülne, ha vendége közelebbről megcsodálhatná Budapest látnivalóit. Gyönyörködhetne a Budai Várban, a Dunában, a Lánchídban és a Gellérthegyben, amelyek látványa a Világörökség része. Megismerhetné a Parlamentet, a Hősök terét, a Szent István Bazilikát, az Andrássy utat és az Operaházat. Észszerű és nagyszerű gondolat mindezek bemutatását egy személyes idegenvezetőre bízni. A privát idegenvezető rugalmasan alkalmazkodik a vendéghez, a városnézés során ott és akkor tart kávészünetet, ahol és amikor alkalmas. Olyan rejtett szépségeket is megmutathat, amelyeket csak egy személyes idegenvezetés során lehet megismerni. Vidéki kirándulások alkalmával – akár Szentendre, a Dunakanyar, a Gödöllői Királyi Kastély, vagy a Balaton és Herend meglátogatása a program – nyugodtan rábízhatja vendégét az idegenvezetőre, aki nemcsak a látnivalók jó ismerője, hanem jó sofőr és kellemes útitárs is.
Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy vendége szép élményekkel gazdagodva, jó érzéssel emlékezzen magyarországi látogatására.

Kérjük, válasszon ki egy idegenvezetõt, és vegye fel vele a kapcsolatot!

A programokról angol nyelven tájékozódhat a Guided Tours oldalunkon.

utolsó frissítés: 2019. január

Copyright © Agnes Antal